Πλουτής: “Θα πάρουμε 1500 εισιτήρια και τον ίδιο αριθμό θα πάρει ο Απόλλωνας όταν θα είμαστε εμείς γηπεδούχοι”

Σημερινές(20/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ της ΑΕΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε σήμερα(20/9) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή των διαιτητών: «Είναι θετικό γιατί ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το θέμα, ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πάρουν αποφάσεις ώστε να μην διακόπτεται το πρωτάθλημα και τα προβλήματα που δημιουργούνται να μένουν μακριά από το ποδόσφαιρο. Τέτοιες ενέργειες προς τους διαιτητές και τις οικογένειές τους είναι καταδικαστέες και μακάρι να ήταν η τελευταία».

Για την επιστολή του Κούμα στους προέδρους: «Δεν είναι αστυνομικοί οι πρόεδροι. Εμείς σαν σωματείο καταδικάζουμε αυτά τα φαινόμενα».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Θα κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν μία ωραία ατμόσφαιρα, μακριά από ακρότητες για να προστατεύσουν τις ομάδες. Θα πάρουμε 1500 εισιτήρια και τον ίδιο αριθμό θα πάρει ο Απόλλωνας όταν θα είμαστε εμείς γηπεδούχοι. Έχει ξεκινήσει η διάθεσή τους. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, μία μεγάλη γιορτή της πόλης. Θα πάμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε το τρίποντο».

Για τα αγωνιστικά: «Μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι παίκτες που θα είναι στο παιχνίδι και όχι αυτοί που θα λείπουν. Θα λείπει ο Μορέιρα λόγω τραυματισμού και ο Φιλίποβιτς που είναι τιμωρημένος».

Για τον Παύλο Σάββα για τις ακαδημίες: «Ανακοινώθηκε πως θα αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στις ακαδημίες μας. Θα βοηθήσει πολύ τόσο τα παιδιά στην ανάπτυξή τους αλλά και στον εντοπισμό ταλέντων».

Αν χτίζει από τις ακαδημίες της η ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ έχει μία πάρα πολύ καλή ακαδημία και χτίζει σε αυτήν. Βλέπουμε παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη ομάδα και είναι παράδειγμα στα άλλα παιδιά των ακαδημιών».

Για τον κόσμο: «Η πίεση στις μεγάλες ομάδες πάντα υπάρχει. Όποιος δεν αντέχει δεν θα πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα. Είναι καλό να υπάρχει πίεση. Είμαστε σε ένα σωματείο με πολύ κόσμο πίσω του. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, στηρίζει, αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες και ότι είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, έχουμε στόχους να πετύχουμε. Ο κόσμος είναι εκεί, στηρίζει την ομάδα και δεν προκαλεί οποιοδήποτε πρόβλημα».

Αν υπάρχει ικανοποίηση με την συγκομιδή των βαθμών: «Σίγουρα θα θέλαμε 12 βαθμούς, αλλά δεν ήταν δυνατό. Έχουμε πάρει 7 βαθμούς. Βλέποντας την βαθμολογία και το γεγονός ότι παίξαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, είμαστε ικανοποιημένοι. Στόχος είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θέλουμε να έχουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy