Άρχισε προετοιμασία η Εθνική μας ενόψει Αζερμπαϊτζάν

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε από σήμερα η Εθνική μας ομάδα Γυναικών ενόψει των πρώτων αγώνων της στον 3ο όμιλο του Nations League.

Η Κύπρος στις 22 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αζερμπαϊτζάν και στις 26 Σεπτεμβρίου τα Νησιά Φαρόε, στο Στάδιο Εθνικός Άχνας με στόχο τον καλύτερο απολογισμό που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για διεκδίκηση της πρωτιάς στον όμιλο μας.

Σε σχέση με την αρχική κλήση, προκέψε μία αλλαγή και στη θέση της Χρύσως Μιχαήλ που αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού, κλήθηκε η Χαρά Νεοφύτου που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη προπόνηση έγινε το απόγευμα στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών και από την Τρίτη το πρόγραμμα προετοιμασίας θα ακολουθήσουν η Χαρά Νεοφύτου και η Σοφία Διονυσσίου.

Αναλυτικά στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Στέφανου Βοσκαρίδη για τους δύο αγώνες συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Apollon Ladies FC: Μαρία Ματθαίου, Ελένη Γιάννου, Μαριλένα Γεωργίου, Μαρία Παναγιώτου, Φιλίππα Σάββα, Αντριάνα Μίλα
Άρης Λεμεσού:  Άντρια Ευστρατίου, Λουκρητία Χρυσοστόμου
Lakatamia FC: Μαρήλια Κωνσταντίνου
Λευκοθέα Λατσιών: Χαρά Χαραλάμπους, Άντρια Μιχαήλ, Ευθαλία Σιακαλλή, Ειρήνη Μιχαήλ, Χαρίκλεια Κώστα
Ομόνοια Λευκωσίας: Κωνσταντίνα Κουζάλη, Ελίνα Παναγιώτου
SV Horn: Σάρα Παπαδοπούλου
KKPK MEDYK Polomarket KoninΈλενα Αριστοδήμου
ABB FOMGET SK: Άντρη Βιολάρη
Watford FC: Σόφη Διονυσσίου
Αστέρας Τρίπολης: Χαρά Νεοφύτου

Η αναχώρηση με προορισμό το Αζερμπαϊτζάν είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy