ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και να φέρουν το διπλό στην ΛΕΜΕΣΟ”

Ανακοίνωση από τους πργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αύριο Κυριακή(17/9) στις 20:30.

Η ανακοίνωση:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ – Αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ,
Άλλο ένα παιχνίδι με την ομάδα του κράτους, με τους αιώνια ευνοημένους, με αυτούς που το μοναδικό καλό της ύπαρξης τους είναι για να μας θυμίζουν καθημερινά το τι δεν θέλουμε να γίνουμε ποτέ! Μια εκδρομή που παρ’ όλα αυτά πάντα θα μας καυλώνει..
Δεν θα μακρυγορήσουμε, το μόνο που θα αναφέρουμε είναι πως απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να αφήσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και να φέρουν το διπλό στην ΛΕΜΕΣΟ!
Στα δικά μας τώρα, μεγάλο pre-game αύριο στον σύνδεσμο όπου με όλα τα απαραίτητα κάνουμε κεφάλι και η ατμόσφαιρα μυρίζει για τα καλά εκδρομή.. Την Κυριακή ξυπνάμε τρελαμένοι και η μόνη λέξη που γράφει στα προγράμματα μας είναι μία: ΕΝΤΑΣΗ! Με το κασκόλ μας στο χέρι μαζευόμαστε από νωρίς στον σύνδεσμο όπου στις 18:30 αναχωρούμε για την μπασταρδούπολη.. Εντός γηπέδου δεν περισσεύει κανείς, οργανωμένοι και μη, δείχνουμε για 90 λεπτά στα μουνιά εκ Λευκωσίας τι εστί Λεμεσιανή μαγκιά!
Ακολουθούμε άπαντες τις οδηγίες των υπευθύνων του συνδέσμου και επειδή γνωρίζουμε καλά τι μας περιμένει, δεν ενδίδει κανείς σε τυχόν προκλήσεις της αστυνομίας.
ΥΓ. Πήγα πάλι στον τρελογιατρό..
ΥΓ. Ομάδες κράτους και βολεμένοι..
ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy