Η πρώτη νίκη για την ΑΕΖ στο πρωτάθλημα είναι γεγονός…

Επικράτησε της Δόξας με 3-1 εκτός έδρας με γκολ των Χατζηβασίλη, Σιφναίου και Κάστρο

Πρώτη νίκη για την ΑΕΖ στο πρωτάθλημα με 3-1 κόντρα στη Δόξα εκτός έδρας και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Τα γκολ της ΑΕΖ πέτυχαν οι Χατζηβασίλης, Σιφναίος και Κάστρο, ενώ ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα έκανε ο Ντιγκινί.

Αφού κατάφερε να προηγηθεί η ομάδα της ΑΕΖ μετά από ένα όμορφο γκολ που πέτυχε ο Χατζηβασίλης, διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα υπέρ της δεδομένα και κατάφερε να κάνει δύο τα γκολ της με ωραίο γυριστό σουτ του Σιφναίου και να κλείσει το ημίχρονο στην Κατωκοπιά προηγούμενη με 0-2. Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά του Παστελλή με το γύρισμα του να βρίσκει τον Σλόγκαρ που σούταρε με τον Χατζηβασίλη να παρεμβαίνει και με ωραίο τακουνάκι να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

Το δεύτερο γκολ ήταν προσωπική ενέργεια του Σιφναίου που βρέθηκε στην περιοχή διεκδίκησε τη μπάλα, γύρισε άψογα το σώμα του και πέτυχε και αυτός ένα όμορφο γκολ.

Όπως ήταν φυσιολογικό η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αφού ήταν πίσω στο σκορ και κατάφερε 61΄με ένα εξαιρετικό σουτ του Ασάντε να μειώσει σε 1-2. Στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση αλλά η ΑΕΖ με κινήσεις από τον πάγκο κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα. Εκεί που η Δόξα πίεζε ο Κάστρο για την ΑΕΖ φρόντισε να «τελειώσει» το παιχνίδι αφού με γκολ δικό του έκανε το 1-3 και τα πράγματα πλέον πήραν τον δρόμο τους.

Στα εφτά λεπτά καθυστερήσεων δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα η ΑΕΖ να πα΄ρει την πρώτη τη νίκη στο πρωτάθλημα και να ανεβαίνει ψυχολογικά!

 

Κίτρινες: Κυριάκου, Στυλιανού, Φοφανά, Βλίτερ / Σαρφό

Δόξα: Σισκόφσκι, Πάντιτς, Σιέλης, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Ναμπί, Αντωνιάδης, Στυλιανού, Αντουί, Κυριάκου, Ασάντε

Στον πάγκο: Αντωνίου, Κυριάκου, Φοφανά, Γκλεόφιλο, Άλσεους, Σεσέροβιτς, Μούσα, Πούριτς, Τζιέτζιε

 

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Αντωνίου, Σαρφό(77Γιουσούφ), Σλόγκαρ(68΄Φράγκος), Ντελμίρο, Κάστρο, Ρεϊνολντς, Χατζηβασίλης(63΄Ντιγκινί), Ρουίθ, Σιφναίος

Στον πάγκο: Μιροσάβλιεβιτς, Αντωντίου, Λουπιάνεθ, Φοστάβε, Χριστοφή, Ματόνγκο, Μιχαηλίδης, Φράνγκος, Ντιγκινί, Κκωστή, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy