Θωμαΐδης: «Ανακοίνωση-μνημείο από ΕΠΟ, συγκαλύπτει τους απατεώνες και σίγουρα θα παρέμβει η FIFA»

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης κατακεραύνωσε την ΕΠΟ για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τις «εκπτώσεις» που αποκαλύφθηκε πως γίνονται στις ομάδες που εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια.

Για προσπάθεια της ΕΠΟ να συγκαλύψει απατεώνες του στοιχήματος έκανε λόγο ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία μετά τις αποκαλύψεις για τις «εκπτώσεις» που αποκαλύφθηκε πως γίνονται στις ομάδες που εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια.

«Μιλάμε για μια ανακοίνωση-μνημείο από την ΕΠΟ. Η FIFA δεν μιλά για τα χειραγωγημένα ματς για σοβαρές και λιγότερες παραβάσεις. Ουδέν ψευδέστερο από αυτό που υποστηρίζει η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της. Η FIFA βάζει στο ίδιο τσουβάλι κάθε υπόθεση χειραγώγησης, ενώ αντίθετα στα πειθαρχικά παραπτώματα υπάρχει διαβάθμιση. Αντί να ντρέπεται γι’ αυτό, η ομοσπονδία επαίρεται για το ότι δεν έχει τιμωρηθεί καμία ελληνική ομάδα για χειραγωγημένα παιχνίδια», τόνισε.

«Όταν κάνεις επιεικέστερο τον κώδικα, δείχνεις ότι πας να συγκαλύψεις κάτι, υπέρ των απατεώνων και κάνοντας κακό στο ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν το κόλπο γκρόσο για να απαλλάξει τους απατεώνες του στοιχήματος», πρόσθεσε, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως θα υπάρξει παρέμβαση της FIFA και πως έρχονται ποινικές διώξεις.

«Η FIFA που ήταν ήδη στη διαδικασία της παρέμβασης θα παρέμβει καταλυτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσει, αλλά πλέον θα εκδικαστούν με τις επιεικέστερες διατάξεις. Πιστεύω πως μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε ποινικές διώξεις γιατί είναι πολύ σοβαρή η υπόθεση, ίσως η σοβαρότερη στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου», κατέληξε.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy