Πατέρας πλήρωσε 20.000€ για να παίξει 10 λεπτά σε ομάδα ο γιος του! (pics&video)

Μισό εκατ. κορώνες Τσεχίας έδωσε ένας πατέρας στην Ούστι ναντ Λάμπεμ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, για να παίξει 10 λεπτά ο 22χρονος γιος του και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ούστι ναντ Λάμπεμ δεν μοιάζει με άλλα. Ο 22χρονος Μάρτιν δεν μοιάζει με επαγγελματία, ή τουλάχιστον ερασιτέχνη, ποδοσφαιριστή, όμως ήδη η ιστορία του έχει προκαλέσει πάταγο σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος ότι ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή νομικής πλήρωσε 20.000 ευρώ (μισό εκατ. κορώνες Τσεχίας) για να μπορέσει ο γιος του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί σε μία ημιεπαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Πρέμισλ Κουμπάν, η πρόταση που έγινε από τη πλευρά του γονιού στην ομάδα ήταν άκρως συμφέρουσα και ήταν άμεση η θετική του απάντηση.

Μάλιστα, το πλάνο δεν είναι απλά ο νεαρός να αγωνιστεί μόνο σε κάποιο παιχνίδι, αλλά να συμμετάσχει και σε προπονήσεις της ομάδας, ώστε να μπει στο κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ωστόσο, ήδη έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα, για το αν αυτό είναι προσβλητικό για το άθλημα, δηλαδή στο όνομα της οικονομικής ενίσχυσης μίας ομάδας, να μπαίνει μέσα με τέτοιο τρόπο και να αγωνίζεται ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ μα ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του.

Οι περισσότεροι, πάντως, στις ιστοσελίδες της Τσεχίας θεωρούν πως πρόκειται για μία win-win κατάσταση, και η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί με ένα σεβαστό ποσό και ο 22χρονος φοιτητής να πραγματοποιήσει το όνειρό του, αφού ποδόσφαιρο έχει παίξει μόνο σε… παιχνιδομηχανές.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy