Υστέρησαν παίκτες, άλλο επίπεδο η Σκωτία, ψάχνουμε για αγωνιστικά λεπτά… και οι δικαιολογίες συνεχίζονται!!!

Δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη χθεσινή ήττα από τη Σκωτία

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά το τέλος του χθεσινού(8/9) με την Σκωτία και την ήττα με 3-0

Τι ανέφερε:

Τιμούρ τι κάνεις;;; – Εκτός ο Πίττας;;;

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Μόνο κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος όμως σε αυτά τα επίπεδα δεν μπορείς να δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ, εμείς δεχτήκαμε τρία και τελείωσε. Είναι άλλο επίπεδο αυτές οι ομάδες και δεν είναι τυχαίο που έχουν παίκτες σε κορυφαίες ομάδες. Εμείς ακόμα ψάχνουμε παίκτες που να έχουν αγωνιστικά λεπτά, δεν είναι δικαιολογία όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να κοντράρουμε τέτοιες ομάδες.

Με σφραγίδα Τιμούρ!!!

Για τα λάθη που έχουν γίνει και σε προηγούμενα ματς αλλά και σήμερα: «Είναι ένας συνδυασμός, η ταχύτητα τους ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω, δεν κερδίζαμε ούτε δεύτερες μπαλιές ούτε τις μονομαχίες, το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς από τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια».

Τιμούρ βάλε κι άλλους αμυντικούς – Δεύτερο τερματοφύλακα;;;

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Σήμερα υστέρησαν αρκετοί και με 4-5 παίκτες μόνο δεν μπορείς να παίξεις αυτά τα παιχνίδια. Ελειψαν η συγκέντρωση και η σοβαρότητα όμως δυστυχώς σε ένα δεκάλεπτο χάσαμε το παιχνίδι».

Πανηγυρική ηττα της Εθνικής μας από τη Σκωτία

Για το παιχνίδια με την Ισπανία: «Πρέπει να ετοιμαστούμε αυτές τις μέρες που έχουμε και να πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς, εβαλαν εφτά στη Γεωργία και θα μπορούσαν και για παραπάνω. Δεν είμαστε για αυτά τα επίπεδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρούμε. Τουλάχιστον κάτι βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Τιμούρ… Τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Για τον Μάριο Ηλία που έμεινε εκτός αποστολής: «Είχαμε 25 παίκτες επρεπε να μείνουν δυο εκτός, σήμερα ήταν ο Ηλία αύριο μπορεί να είναι καποιος άλλος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy