Βάλτε ένα ΤΕΛΟΣ – Σίγουρα αγαπάτε το ποδόσφαιρο;;;

Η Εθνική κατρακύλα συνεχίζετε - Και οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς

Μεγάλη απορία γεννιέται αν τελικά όσοι απαρτίζουν και έχουν ρόλο στις Εθνικές μας ομάδες αγαπούν τελικά ή όχι το ποδόσφαιρο. Με αυτά που βλέπουμε η απάντηση είναι μονόδρομος.

Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και ενώ το γνωρίζουν, μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Διαχρονικά λάθη επί λαθών χωρίς κανένα μα κανένα πλάνο. Με χειρουργική ακρίβεια μας οδεύουν στην πλήρη αποτυχία.

Το οξύμωρο είναι ότι τα βλέπουν. Γιατί δεν γίνεται να μην τα βλέπουν. Μόνο αυτός που δεν έχει όραση δεν μπορεί να δει, αλλά μπορεί να τα αισθανθεί. Και η αίσθηση που αφήνει ο οργανισμός Εθνική ομάδα είναι εντελώς άσχημη.

Κύριοι, οι ευθύνες σας βαραίνουν. Το θέμα είναι αν έχετε την αίσθηση να τις αναλογιστείτε και να πράξετε τα ευκόλως εννοούμενα.

Υλικό υπάρχει στην Εθνική μας ομάδα. Αυτό που λείπει είναι το πλάνο και επαγγελματίες που να αγαπούν το ποδόσφαιρο. Να δουλεύουν αξιοκρατικά με γνώμονα μόνο το καθαρό ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτό είναι το κυριότερο συστατικό που μας λείπει πολύ.

Επαγγελματισμός γνωρίζετε τι σημαίνει;;; Μάλλον όχι. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η μέχρι στιγμής εικόνα εδώ και πολλά χρόνια.

Πως περιμένετε ο κόσμος να αγαπήσει την Εθνική, όταν εσείς οι ίδιοι δεν δείχνετε να το πράττετε.

Επιτέλους βάλτε ένα ΤΕΛΟΣ. Καθορίστε το σωστό πλάνο διαχείρισης των Εθνικών ομάδων. Αφήστε να δουλέψουν όσους έχουν την δίψα και τα κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα, αλλά πρώτα πρέπει να βρείτε ποιοι είναι αυτοί.

Μόνο έτσι πάμε μπροστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy