Ευρωπαϊκός τελικός στο Μουντομπάσκετ μετά από… 17 χρόνια και τη Σαϊτάμα!

Η Γερμανία έριξε τη «βόμβα», πετώντας εκτός τις ΗΠΑ, και πλέον θα κοντραριστεί στον τελικό του Μουντομπάσκετ με τη Σερβία, σε έναν ευρωπαϊκό τελικό που έχουμε να δούμε χρόνια.

Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του Μουντομπάσκετ, το ματς που θα καθορίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια… βγήκε. Πρώτα, η Σερβία «δίδαξε» μπάσκετ τον Καναδά (95-86) και πήρε το εισιτήριο, ενώ λίγο μετά η Γερμανία έριξε τη «βόμβα», πετώντας εκτός τις ΗΠΑ (113-111).

Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό τελικό στο Μουντομπάσκετ μετά από… 17 χρόνια και τη Σαϊτάμα. Τότε, το 2006, η Ισπανία και η Ελλάδα είχαν φτάσει ως τον τελικό, με τη «φούρια ρόχα» να ξεπερνά το εμπόδιο της Αργεντινής και η «γαλανόλευκη» κατάφερε να αποκλείσει τις ΗΠΑ, με τους Ισπανούς τελικά να σηκώνουν το τρόπαιο.

Τώρα, η Σερβία και η Γερμανία θα κοντραριστούν για το βαρύτιμο τρόπαιο στο «Mall of Asia Arena» στις Φιλιππίνες την ερχόμενη Κυριακή (10/09).

Μάλιστα, αυτός ο τελικός θα είναι και ο πρώτος στην ιστορία της Γερμανίας!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy