Η 11άδα της Εθνικής Ελλάδας: Με Παυλίδη στην κορυφή και δύο «εξάρια»!

Η αναμενόμενη 11άδα από το Γκουστάβο Πογέτ για το μεγάλο παιχνίδι με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν! Δείτε τις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού.

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα της Εθνικής για το μεγάλο παιχνίδι (97/09, 21:45) με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν! Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκινάει τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ βάζει δύο «εξάρια», τους Σιώπη και Κουρμπέλη.

Πιο αναλυτικά, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ρότα -αντί του τραυματία Μπάλντοκ- στο αριστερό ο Τσιμίκας, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Ρέτσος και Χατζηδιάκος. Θυμίζουμε, είναι τιμωρημένος ο Μαυροπάνος. Από εκεί και πέρα, Σιώπης και Κουρμπέλης θα είναι τα «εξάρια», μαζί τους και λίγο πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο αρχηγός Μπακασέτας, στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Μασούρας, στο αριστερό ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Παυλίδης.

Γνωστή, δε, έγινε η 11άδα και της Ολλανδίας, με τον Ρόναλτ Κούμαν να «κατεβάζει» Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ και Χάκπο.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Παπανικολάου, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Γιαννούλης.

Η ενδεκάδα της Ολλανδίας: Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ, Χάκπο

Στον πάγκο: Βερμπρούχεν, Νόπερ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι, Λανγκ, Μπέρχαους, Χάρτμαν, Ρέιντερς, Φέρμαν, Μάλεν, Βίφερ, Κόπμαϊνερς.

Εθνική: Η 11άδα για το ματς με την Ολλανδία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy