Παπαδόπουλος: “Αύριο στην Κύπρο ο Κακόριν – Θα φορέσει το 9”

Σημερινές(5/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Άρη

Ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα(5/9) στον Super Sport FM 104,0.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή Κακόριν: «Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Από τον περασμένη Μάιο λέγαμε ότι είναι μία περίπτωση που θα τραβήξει πολύ. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και δεν ήταν εύκολο. Όμως η υπομονή και η σωστές κινήσεις από την διοίκηση τον έφερε πίσω στην ομάδα μας για να τον έχουμε και φέτος.

Φέτος θα φορέσει το εννέα, αφού πέρσι που είχε έρθει ήταν κατειλημμένο. Τον αναμένουμε αύριο στην Κύπρο.

Το θετικό είναι πως είναι απόλυτα έτοιμος, έκανε κανονικά προετοιμασία με την Φιορεντίνα, έδειξε και σε καλή κατάσταση στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ξέρει την ομάδα, ξέρει τα περισσότερα παιδιά και θα είναι κανονικά παρόν την Παρασκευή, που επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές».

Για την μάχη σε διπλό… ταμπλό: «Από την μία είναι χαρά για εμάς, γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία μας και θα ήμασταν αχάριστοι αν λέγαμε πως μας προβληματίζει. Από την άλλη, χρειάζεται βάθος στην ομάδα για να ανταπεξέλθει. Το είπε και ο προπονητής μας στην διάσκεψη Τύπου μετά την ΑΕΖ, πως ο τρόπος του παιχνιδιού της ομάδας μας χρειάζεται φρέσκους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα, αλλά τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Η διοίκηση έκανε ότι έπρεπε και πλέον είναι θέμα προπονητή και παικτών».

Για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού: «Δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, έχουμε πει πως χρειάζεται ένας παίκτης σε αυτή τη θέση και η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να αποκτήσει».

Για τον Ρουίς: «Έχει εντοπιστεί από το τμήμα σκάουτινγκ, επειδή είναι νεαρός σε ηλικία, αποφασίστηκε να πάει δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Για τον ευρωπαϊκό όμιλο: «Μόνο από τα ονόματα ακούγεται δύσκολος ο όμιλος. Όμως δεν θα πάμε για τουρισμό, θα πάμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Είναι δύσκολα τα πράγματα, η Μπέτις είναι πολύ καλή ομάδα, η Ρέιντζερς που είναι η μία εκ των δύο ιστορικών ομάδων της Σκωτίας και η Σπάρτα που μπορεί να μην είναι στο άκουσμα το ίδιο όνομα με τις άλλες δύο, όμως πέρασε την Δυναμό Ζάγκρεμπ και αυτό λέει πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως είμαστε πανευτυχείς που θα παίξουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy