Η FIFA αναλαμβάνει δράση για τα στημένα ελληνικά ματς!

Το ελληνικό θέμα των χειραγωγημένων αγώνων περνάει, πλέον, στο τμήμα ακεραιότητας της FIFA, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»!

Η FIFA αποφάσισε να αναλάβει δράση για το ελληνικό θέμα των χειραγωγημένων αγώνων! Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», το ζήτημα περνάει, πλέον, στα χέρια του τμήματος ακεραιότητας (integrity department) της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι υποδιεύθυνση του Legal and Compliance Division και είναι υπεύθυνο για τις πρωταρχικές έρευνες σε σχέση με «τη χειραγώγηση και την ακεραιότητα αγώνων». Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας υπογράμμισε ακριβώς ότι το εν λόγω τμήμα κάνει μία πρωταρχική έρευνα του ζητήματος και τόνισε ότι «δεν έχει συμβεί ποτέ μια διαδικασία τέτοιου τύπου να φεύγει από την ομοσπονδία μιας χώρας και να μετέρχεται στη διεθνή.

Και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη χθεσινή αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη στο OPEN», ότι η FIFA «δεν στηρίχθηκε στον φάκελο του Έλληνα εισαγγελέα ούτε σε εκείνον της Interpol, αλλά στηρίχθηκε σε ανώνυμη καταγγελία, που κρίνεται σοβαρή»!

Ακούστε όσα είπε ο Κυριάκος Θωμαΐδης:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy