Φανούριος: “Ο Ντόνιο μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην γραμμή κρούσης – Το καλύτερο που κέρδισε η ομάδα είναι χρόνος, κρατάμε τους τρεις βαθμούς” –

Σημερινές(4/9) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ήταν καλεσμένος σήμερα(4/9) στον Super Sport FM 104,0 και σχολίασε την νίκη της ομάδας του επί της Καρμιώτισσας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Σαφέστατα μπορούμε πολλά περισσότερα. Το καλύτερο που κέρδισε η ομάδα είναι χρόνος, κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Στο χθεσινό παιχνίδι ξεχώρισε η παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πολλές χιλιάδες κόσμου, παλμός, στήριξη στο τέλος, που η Καρμιώτισσα έβαλε πίεση και εμείς λόγο άγχους να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μας δείχνουν τον δρόμο και είναι πολύ περισσότερο χρήσιμη η στήριξη τώρα στα δύσκολα. Ήταν κοντά στις 6000».

Για τον Βαλμπουενά: «Πήραμε ένα γκολ από στημένη φάση, από έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις. Δεν προστατεύεται όμως όσο θα έπρεπε, όχι μόνο χθες αλλά και στα άλλα παιχνίδια. Είναι κόσμημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί με αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για την διακοπή: «Εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε αν θα κάνουμε φιλικό στην διακοπή. Θα δουλέψει ο προπονητής απρόσκοπτα σε αυτό το διάστημα. Είχαμε κάποιους παίκτες έπαιξαν χθες χωρίς προπονήσεις. Είχαμε και αρκετούς παροπλισμένους. Ο Ντόνιο που έχει υποστεί θλάση και πάσχει και από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν θα χρειαστεί χειρουργείο ή αν θα ακολουθηθεί συντηρητική θεραπεία όπως ακολουθούσε μέχρι τώρα. Θα γίνει επαναξιολόγηση και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Ευελπιστούμε πως με την επανέναρξη θα έχουμε διαθέσιμους τους Σαγκάλ, Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Ποντικός. Δεν έκαναν προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα ο Κολ και ο Γιούρσεβιτς. Ελπίζουμε πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα επιλυθούν τα προβλήματα και να πάμε στο ντέρμπι στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον Ντόνιο: «Τον αδικήσαμε πέρσι, λόγο των αναγκών μετατοπίστηκε στα άκρα. Έχει την ευκαίρια να αγωνιστεί εκεί, αλλά μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην γραμμή κρούσης».

Για τους νέους που αγωνίστηκαν: «Αγωνίστηκε και ο Κοστάτσιε και ο Τεκιέ, είναι σημαντικά κεφάλαια της ομάδας. Αγωνίστηκε ο ένας στο αρχικό σχήμα και ο άλλος αλλαγή. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένουμε να δώσουν πάρα πολλά».

Για το γεγονός πως είναι νέα ομάδα ο Απόλλωνας: «Εννοείται πως είμαστε μία νέα ομάδα, όμως όπως είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος δεν κάνουμε εκπτώσεις στους στόχους μας, θα πρέπει να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ομοιογένεια, συνοχή και ρυθμό, να βελτιώσουμε και την φυσική κατάσταση που φάνηκε και χθες πως έμειναν από δυνάμεις στο τέλος του αγώνα, για να παλέψουμε για τους στόχους μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy