ΑΕΖ… Αναφορά στους διεθνείς της

Τέσσερις ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" στις Εθνικές Νέων και Ελπίδων

Με ανάρτηση της η ομάδα της ΑΕΖ αναφέρεται στους τέσσερις ποδοσφαιριστές της που κλήθηκαν στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά:

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ Διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ!!!
Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων. Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ θα ενισχύσουν τις μικρές εθνικές μας ομάδες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ
Οι Ευαγόρας Αντωνίου, Ανδρέας Κκώστης και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης πήραν κλήση από τον Κωνσταντίνο Μακρίδη και βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το παιχνίδι απέναντι στην Αυστρία, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
Η Κύπρος συμμετέχει στον 8ο προκριματικό όμιλο μαζί με την Αυστρία, τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, τη Σλοβενία και τη Γαλλία.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (7/9) στο Στάδιο Εθνικός Άχνας και θα αρχίσει στις 20:00.
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ-19
Ο Χαράλαμπος Αντωνίου πήρε κλήση από τον Άρσεν Μιχαήλοβιτς για τους δύο φιλικούς αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο με αντίπαλο την Αρμενία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και θα αρχίσουν στις 19:00.
Η Εθνική μας προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Ισπανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 15-21 Νοεμβρίου στη Γεωργία.
Η ΑΕΖ δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ φέρνει στο Σωματείο μας όταν τους βλέπει να τιμούν τις Εθνικές μας ομάδες.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy