Η Λάτσιο άλωσε το «Ντιέγκο Μαραντόνα»

Η αποψινή μάχη της πρωταθλήτριας Νάπολι με τη -δεύτερη πέρυσι- Λάτσιο στο Στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα», βρήκε τις δύο ομάδες σε εκ διαμέτρου αντίθετες… τροχιές, με τους «παρτενοπέι» να έχουν κάνει το «2 στα 2» στο ξεκίνημα της φετινής Serie A, και τους «λατσιάλι» να έχουν αρχίσει τη χρονιά με δύο ήττες. Το φινάλε του αγώνα, όμως, βρήκε την ομάδα της Ρώμης να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1, με την οποία ελπίζει να κάνει μία καινούρια αρχή στη σεζόν.

Το εκπληκτικό γκολ του Λουίς Αλμπέρτο με «τακουνάκι» στο 30΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά η απάντηση των πρωταθλητών ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ζιελίνσκι ισοφάρισε. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, η Λάτσιο ήταν αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ στο 52΄ με τον Καμάντα, ενώ στη συνέχεια το VAR… σταμάτησε τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων σε δύο περιπτώσεις, με τα γκολ των Τζακάνι και Γκεντουζί να ακυρώνονται για οφσάιντ. Η Νάπολι προσπάθησε ως το τέλος, αλλά δεν βρήκε λύση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο -3 από την πρωτοπόρο και «απόλυτη» Μίλαν.

Να σημειωθεί ότι, μόλις μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον ΟΦΗ, ο Χρήστος Μανδάς ήταν στην αποστολή της Λάτσιο.

Την ίδια ώρα στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα με δύο γκολ του Σκαμάκα και ένα του Εντερσον νίκησε εύκολα τη Μόντσα με 3-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy