Κίρζης – Μιλόγεβιτς: Τον ήθελε από πριν – Τον έφερε τώρα

Τον πιστεύει πολύ ο Κίρζης τον Σέρβο τεχνικό

Ο Απόλλωνας έχει μπει πλέον με κάθε επισημότητα στην εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον αυριανό εντός έδρας ματς με την Καρμιώτισσα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Lemesosinsports.com Bogdan – Μιλόγεβιτς

Η απόφαση του Νίκου Κίρζη να φέρει στο Κολόσσι τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είναι καθόλου τυχαία. Πέραν του ότι οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι, κάτι που ειπώθηκε κατά την χθεσινή παρουσίαση του Σέρβου τεχνικού, ο ισχυρός άνδρας των “γαλάζιων” πιστεύει πολύ στις ικανότητες του, αλλά και στο έργο που έχει παράξει στις προηγούμενες του ομάδες.

Στα έντεκα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο Νίκος Κίρζης το είχε ψάξει να φέρει τον Μιλόγεβιτς στο Απόλλωνα. Όμως για διάφορους λόγους αυτό που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια, έγινε τώρα.

Να σημειώσουμε ότι μετά το διαζύγιο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ – Απόλλωνα, ο Νίκος Κίρζης είχε σε πρώτο πλάνο να φέρει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά τελικά ήρθε ο Νταβίντ Καταλά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy