Μετά την ΑΕΛ έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Κέβιν Μιραλάς

Τελευταία ομάδα στην καριέρα του σπουδαίου Βέλγου επιθετικού Κέβιν Μιραλάς θα είναι η ΑΕΛ

Ο Κέβιν Μιραλάς κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και νέα που έρχονται από το Βέλγιο

Ο πρώην Κόκκινος Διάβολος, που μετακόμισε από τον έναν σύλλογο στον άλλο τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη βρει μια νέα πρόκληση. Θα εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βελγίου Eendracht Aalst. 

Ο Μιραλάς δεν είχε ομάδα και το σκεφτόταν να κρεμάσει τα παπούτσια, κάτι που έγινε μετά τη νέα πρόκληση. Η Έντραχτ Άαλστ του πρότεινε τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Μιραλάς αποδέχθηκε. Η ομάδα της Eendracht Aalst πλέον βρίσκεται σε χέρια τουρκικού επενδυτικού ομίλου.

Ο Μιραλάς αφήνει πίσω του μια σπουδαία καριέρα. Έπαιξε σε Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό και Έβερτον. Εκεί πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Από το 2018, η καριέρα του είχε καθοδική πορεία. Σε Fiorentina, Royal Antwerp FC, Gaziantep, Moreirense και AEL Λεμεσού δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ ξανά στο παλιό του επίπεδο. Ο Μιραλάς ήταν ελεύθερος και στα 35 του ήταν αρκετό.

Ο Μιραλάς έκανε επίσης 60 συμμετοχές με το Βέλγιο. Κατάφερε να σκοράρει 10 φορές και 4 ασίστ. Συμμετείχε σε 1 Παγκόσμιο Κύπελλο . Στις 27 Μαρτίου 2018 έπαιξε τον τελευταίο του διεθνή αγώνα με τη Σαουδική Αραβία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy