Ιστορική στιγμή για τον Άρη – Πρόκριση στους ομίλους του EUROPA LEAGUE

Φιλοδώρησε με εξάρα τη Σλόβαν και πήρε μια άνετη πρόκριση επικρατώντας με 6-2 - Χατ τρικ ο Γκομίς

Χωρίς να αφήσει περιθώρια στη Σλόβαν ο Άρης όχι μόνο ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 της Σλοβακίας αλλά έκανε και πάρτι στον αγώνα κερδίζοντας με 6-2. Με τρία γκολ του Γκομίς και από ένα των Ζόκε, Μαγιαμπέλα και Μπράουν η πρόκριση ήρθε εύκολα, ενώ τα γκολ των Στρέλερ και Μπορσεγκιάν έμειναν απλά στην ιστορία. Με τη μεγάλη του νίκη αυτή ο Άρης πλέον θα μάθει αντιπάλους για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην αυριανή(1/9) κλήρωση.

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο είχαμε στο «ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ» με τον Άρη να έχει αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στη Σλόβαν με 3-1. Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και αφού προειδοποίησε με τρεςι πολύ καλές ευκαιρίες κατάφερε μέσα σε τρίλεπτο από το 21ο μέχρι και το 24΄, με γκολ των Γκομίς και Ζόκε να πάρει προβάδισμα 2-0. Η Σλόβαν δεν απείλησε σχεδόν καθόλου για να έρθει το 37΄και να πετύχει γκολ με τον Στρέλλερ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Άρη, που δέχθηκε πίεση μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γκομίς με κεφαλιά μετά από κόρνερ επανέφερε τον Άρη σε τροχιά πρόκρισης.

Με το τρίτο γκολ του Γκομίς και το τέταρτο του Άρη κύλησε το πρώτο εξάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και τα δεδομένα για τον Άρη απλουστεύτηκαν για την πρόκριση, αφού πλέον οι Σλοβάκοι ήθελαν δύο γκολ για να ισοφαρίσουν τα γκολ του Άρη.

Στο 67΄ με το πέμπτο του γκολ ο Μαγιαμπέλα φρόντισε να τελειώσει την υπόθεση πρόκρισης κάνοντας το 5-1, με τους Σλοβάκους να τα έχουν χαμένα και το μόνο που απέμενε ήταν ο δείκτης του σκορ και ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 72΄με ωραίο πλασέ ο Μόργκαν Μπράουν που είχε μπει στον αγώνα ως αλλαγή πέτυχε το 6-1, με τον Άρη να μην αφήνει το παιχνίδι και να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Λίγο πριν το 90΄η Σλόβαν μείωσε σε 6-2, ένα γκολ χωρίς κανένα αντίκρυσμα! Μετά από εφτά λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας έλαβε τέλος με τον Άρη να προκρίνεται μετά τη μεγάλη του νίκη με 6-2!

 

 

Κίτρινες: Ζόκε / Kankava, Wimmer, Tolic

 

Άρης: Βανά, Μποακί(62΄Μουσούντα), Μπρόρσον(79΄Ουρόσεβιτς), Γιαγκό, Καζού, Ζόκε, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μοντνόρ(46΄Μπένγκστον), Γκομίς(79΄Μπαμπίκα), Στεπίνσκι(62΄Μπράουν)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μουσούντα, Μπένγκτσον, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Ουρόσεβιτς, Μπαμπίκα.

 

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Borjan, Wimmer, Bajrić, Strelec, Marcelli, Kankava, Zuberu, Tolić, Blackman, Kucka, Lovat.

Στον πάγκο: Trnovský (GK), Hrdina (GK), Agbo, Kashia, Križan, Barseghyan, Abubakari, Pauschek, Lichý, Vojtko, Čavrić, Savvidis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy