Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com – Ανακοίνωσε Μιλόγεβιτς και τον παρουσιάζει

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΑΥΤΗ η ΕΙΔΗΣΗ στο Lemesosinsports.com

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Απόλλωνας ενημέρωσε για τη σύναψη συμφωνίας με τον Σέβο προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η απόλυτη επιβεβαίωση της ιστοσελίδας μας… ΒΛΑΝΤΑΝ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ – Πρώτα στο Lemesosinsports

Εξέλιξη – Απόλλων: Έρχεται και η επιβεβαίωση Lemesosinsports.com για Μιλόγεβιτς

Παρουσιάζει Μιλόγεβιτς ο Κίρζης και μίλα για το διαζύγιο με Bogdan

Απόλλων: Διπλό SHOW Lemesosinsports.com – Και Bogdan ΚΑΙ Μιλόγεβιτς

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο 2024.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής (01/09, 16:00) δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στο φίλαθλο κοινό ο νέος τεχνικός της ομάδας μας.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διασκέψεων του σταδίου «Αλφαμέγα».

Βιογραφικό του νέου μας προπονητή

Ο 53χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2011 αναλαμβάνοντας προπονητής της Γιάβορ Ιβάνιτσα. Ακολούθως εργάστηκε στη Τσουκαρίτσκι πανηγυρίζοντας τον πρώτο του τίτλο τη σεζόν 2014-2015.

Την αγωνιστική περίοδο 2015 ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας με την οποία έφτασε στον τελικό κυπέλλου όπου ηττήθηκε από την ομάδα μας με 2-1. Την σεζόν 2016-2017 οδήγησε τον Πανιώνιο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από δέκα χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2017 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, θέτοντας τις βάσεις και για το τρίτο προτού παραιτηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ ανακηρύχθηκε και ως ο καλύτερος Σέρβος προπονητής για δύο συνεχόμενες χρονιές (2017, 2018) κι επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19.

Τον Φεβρουάριο του 2020 διετέλεσε προπονητής στην Αλ Αχλί όπου παρέμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2021 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Αθηνών από την οποία έφυγε για να εργαστεί και πάλι στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο ΑΠΟΕΛ στον οποίο ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μιλόγεβιτς στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy