Ουάρντα… Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται ο Αιγύπτιος

Νέες σημερινές(30/8) εξελίξεις... μην τις χάσετε!!!

Εμείς σας το γράψαμε τύφλα να έχουν οι σειρές του NEFLIX. Η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα, έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Ίσως η πιο περίεργη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου που δεν λέει να τελειώσει και να ολοκληρωθεί. Υπέγραψε σε τρεις ομάδες, Ράχα Καζαπλάνκα, Δόξα, Εστεγκλαλ και τελικά δεν είναι πουθενά. Γράφτηκε ότι κάποιοι πήραν και ποσά αλλά τελικά ισχύει ή δεν ισχύει.

Ουάρντα… 2ος κύκλος επεισοδίων!!!

Το νέο επεισόδιο και οι τελευταίες εξελίξεις που παίζονται σήμερα(30/8) στις οθόνες σας αναφέρουν σύμφωνα με δημοσίευμα από Ελλάδα μεριά ότι ούτε στο Ιράν πάει ο Ουάρντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Αμρ Ουάρντα δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ιρανική Εστέγκλαλ!

Η επόμενη ομάδα του Αμρ Ουάρντα εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες.

Από την πρόωρη λύση του συμβολαίου του σε διάστημα 12 ημερών στη Ράζα Καζαμπλάνκα λόγω κρίσης πανικού, στην συμφωνία με την Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε λόγω προβλήματος με το διαβατήριο του Αιγύπτιου μέχρι τα σενάρια για μεταγραφή στο Ιράν, το πολύκροτο σίριαλ καλά κρατεί!

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι κατά πολλούς… τελειωμένη μεταγραφή στην Εστέγκλαλ από το Ιράν έχει «ναυαγήσει», αφού ο πρώην παίκτης του Βόλου και του ΠΑΟΚ το ξανασκέφτηκε, την στιγμή που οι Ιρανοί έχουν περιορισμένο μπάτζετ.

Ως εκ τούτου ο Ουάρντα έχει ρίξει το βάρος του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την Αίγυπτο αναζητώντας την κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy