Η μεταγραφή της… ζωής του: Μια ανάσα από Λάτσιο ο Μανδάς!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ για την αγορά του Χρήστου Μανδά βρίσκεται η Λάτσιο, με τον 21χρονο πορτιέρε να είναι πολύ κοντά σε μια τεράστια μεταγραφή.

Ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως και πιθανότατα τον μελλοντικό τερματοφύλακα της Εθνικής Ομάδας.

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΟΦΗ είναι εντυπωσιακές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαγνητίσει το ενδιαφέρον μπόλικων συλλόγων της Ευρώπης. Και πλέον, ο 21χρονος πορτιέρε βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή της… ζωής του, αφού είναι μια ανάσα από την Λάτσιο!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Ο ΟΦΗ προφανώς και δεν θέλει να κόψει τον… δρόμο του νεαρού κίπερ σε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή, ωστόσο προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τη Λάτσιο για να τον πουλήσει και να τον διατηρήσει με τη μορφή δανεισμού ως το φινάλε της σεζόν.

Εφόσον, ο Μαουρίτσιο Σάρι και οι συνεργάτες του αποφασίσουν, όμως, πως θέλουν από τώρα να φέρουν στη Ρώμη τον Μανδά, τότε ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του από τη μεταγραφή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy