Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Ολοταχώς για sold out το ΟΑΚΑ στον «τελικό» με την Μπράγκα!

Παναθηναϊκός παροξυσμός για το ματς με την Μπράγκα! Καρφί για sold out πάει το ματς με τους Πορτογάλους για τα playoffs του Champions League. Δείτε πόσα εισιτήρια έχουν φύγει.

Τιγκάρει το ΟΑΚΑ για το ματς με την Μπράγκα!

Εξαφανίζονται με τρομερό ρυθμό τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τους Πορτογάλους, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (29/8, 22:00) στο πλαίσιο των playoffs του Champions League.

Οι «πράσινοι» ζουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν τους, αφού αφενός απομένει να κάνουν ένα βήμα ακόμη ώστε να επιστρέψουν στα τελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 13 χρόνια, ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου αγώνα με τους «αρσεναλίστας». Αφετέρου ο κόσμος ετοιμάζει βροντερό «παρών», καθώς έχουν φύγει περίπου 50.000 εισιτήρια και το ΟΑΚΑ θα ζήσει ιστορικές στιγμές την Τρίτη.

 

Υπενθυμίζεται ότι άνοιξε και η Θύρα 21 του «Σπύρος Λούης» , επειδή λίγοι οπαδοί της Μπράγκα θα έρθουν στην Ελλάδα για το κρίσιμο ματς, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν συνεπώς τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο με 20 ευρώ στο συγκεκριμένο τμήμα του γηπέδου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα πάνε στο γήπεδο την Τρίτη πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να πάνε στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy