Το πάλεψε και έδειξε ότι έχει την ανατροπή…

Αρκετά καλός ο Άρης ηττήθηκε με 2- 1 στην Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν και πλέον καλέιται να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό της Λεμεσού

Την ήττα δέχθηκε ο Άρης στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν με 2-1 για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Μαγιαμπέλα και πάλι να δίνει το «φιλί της ζωής» μειώνοντας στα γκολ των Τόλιτς και Στρέλετς. Πλέον στον επαναληπτικό ο Άρης καλείται α δείξει χαρακτήρα και να κάνει την ανατροπή.

Καλύτερα μπήκε η Σλόβαν στον αγώνα και κράτησε τη μπάλα για ένα δεκάλεπτο, όμως ο Άρης ισορρόπησε μέχρι το 20λεπτο και είχε και φάση με απευθείας φάουλ του Καζού. Οι γηπεδούχοι αφού απείλησαν στο μισάωρο, τελικά στο 34΄έβαλαν το γκολ με τον Τόλιτς που πλάσαρε τον Βάνα. Ένα λεπτό αργότερα ο Άρης αναγκάστηκε σε αλλαγή αφού ο Μπαμπίκα αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Μοντνόρ. Μετά από πέντε λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Σλοβάκους να προηγούνται με 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει είχε ένα σουτ με τον Καζού όμως οι Σλοβάκοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το δεύτερο γκολ. Ο Στρέλετς μετά από παρέμβαση του Βάνα στην επαναφορά της μπάλας σκόραρε για τη Σλόβαν. Οι αλλαγές που έκανε ο Σπιλέφσκι άλλαξαν τα πράγματα και στο 73΄ο Μαγιαμπέλα ύστερα από προσπάθεια του Στεπίνσκι μείωσε σε 2-1.

Ο Άρης μετά το γκολ που πέτυχε πήρε τα πάνω του και προσπάθησε και για δεύτερο γκολ, όμως ένα σουτ του Μγιαμπέλα δεν ήταν εύστοχο. Εννιά ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων με τον Άρη να το προσπαθεί για την ισοφάριση, με την Σλόβαν να κλείνεται πίσω για να κρατήσει τα υπέρ της δεδομένα. Τελικά ο αγώνα ολοκληρώθηκε με τη Σλοβαν να κερδίζει με 2-1!

 

Κίτρινες: Λόβατ, Κανκάβα, Κούτσκα, Ζουμπέρου, Μπλάκμαν  / Στεπίνσκι, Νίκολιτς, Καζού, Γιαγκό

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Μπόριαν, Μπάιριτς, Βίμερ, Λόβατ, Μπλάκμαν, Κούτσκα, Κανκάβα, Τόλιτς, Στρέλετς, Μαρσελί, Αμπουμπακαρί.

Στον πάγκο: Τρνόφσκι, Χρντίνα, Άγκμπο, Κάσια, Κρίζαν, Βάις, Μπαρσεγιάν, Ζούμπερου, Πάουσεκ, Λισί, Βόιτκο, Σαββίδης.

 

Άρης: Άλβες, Μουσούντα(46΄Μπρόρσον), Γιαγκό, Μποάκι, Καζού, Στρούσκι(46΄Νίκολιτς), Ζόκε(77΄Μπράουν), Μπένγκτσον(63΄Στεπίνσκι), Μπαμπίκα(35΄Μοντνόρ), Μαγιαμπέλα, Γκομίς.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Νίκολιτς, Μπρόρσον, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy