Κωνσταντίνου: “Είμαστε σκληροτράχηλη ομάδα που θα κοιτάει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια”

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την πρεμιέρα με ΑΠΟΕΛ: «Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο. Είχαμε δοκάρια και ευκαιρίες, θα μπορούσαμε για ένα γκολ που θα μας έβαζε ξανά στην διεκδίκησή. Μας άφησε γλυκιά γεύση το πρώτο παιχνίδι, μας έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει. Πλέον προετοιμαζόμαστε για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Άλφαμέγα», αν κερδίσουμε κάτι θα είναι μια ανταμοιβή για την δουλειά που έγινε».

Αν θα υπάρξει συνέχεια και παρόμοιες παρουσίες της ομάδας: «Θα είμαστε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που θα κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια. Δεν θα είμαστε εύκολη λεία για κανέναν, τα παιδιά έχουν δίψα για ποδόσφαιρο. Έχουμε αρκετούς νεαρούς. Σιγά σιγά θα μπουν και καινούργιοι. Θα είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα κοιτάζουμε τους αντιπάλους στα μάτια για να μαζέψουμε και βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για περαιτέρω μεταγραφές: «Το χειρίζεται ο προπονητής με την διοίκηση αυτό το θέμα, δεν θα αναφέρω τις θέσεις. Είναι δουλειά του προπονητή. Δεν είναι κενά είναι μεταγραφές που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν, αλλά λόγω και της οικονομικής κατάστασης αργήσαμε να τις κλείσουμε».

Αν είναι ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό ή την Κύπρο: «Από το κυπριακό ποδόσφαιρο, ομάδες οι οποίες είναι διαθέσιμες να δώσουν δανεικούς αλλά και από το εξωτερικό. Υπάρχουν συζητήσεις».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. «Γνωρίζουμε ότι σε ένα καυτό γήπεδο θα καλεστούμε να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως ο κόουτς έχει ετοιμάσει την ομάδα για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ανεξαρτήτως κόσμου, χωρίς άγχος χωρίς πίεση να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αν θα παραχωρούνται οι δύο κερκίδες σε ομάδες: «Θα το προσπαθήσουμε, είναι οικονομική ένεση. Αν δεν υπάρχει θέμα με την αστυνομία τότε θα συνεχίσουμε να το πράττουμε».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι στην διάθεση του προπονητή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy