Ενίσχυση με Κωνσταντινίδη και Αβραάμ

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προπονούνται με την ομάδα της Καρμιώτισσας και είναι πολύ κοντά στην ένταξη τους στην ομάδα

Θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της με Κύπριους ποδοσφαιριστές η ομάδα της Καρμιώτισσας είναι πολύ κοντά στο να εντάξει στο δυναμικό της του εξελίξιμους νεαρούς Μιχάλη Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Αβραάμ.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από την ΑΕΛ και συμμετέχουν στις προπονήσεις της Καρμιώτισσας, με τα τυπικά να απομένουν για να ενταχθούν στη νέα τους ομάδα. Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης(Mike) από τη σεζόν 21-22 ήταν δανεικός στον Οθέλλο και την επόμενη χρονιά στην FC Krasava – ENY. Είναι 21 χρονών και αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Ο Δημήτρης Αβραάμ(Ντίμα) αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ και την περσινή χρονιά ήταν δανεικός στην ομάδα της Ομόνοιας 29Μ. Πλέον οι δυο τους θα ενισχύσουν το Κυπριακό στοιχείο στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy