ECL: «Κλείδωσαν» την πρόκριση Φερεντσβάρος, Νόρτζελαντ και Φενέρμπαχτσε

Την είσοδό τους στους ομίλους του Europa Conference League «κλείδωσαν» από το πρώτο κιόλας ματς των play offs η Φερεντσβάρος και η Νόρτζελαντ, με τους Δανούς να διαλύουν την Παρτιζάν με το εμφατικό 5-0 (δύο γκολ με πέναλτι ο Ιγκβαρτσεν), ενώ η ουγγρική ομάδα συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Ζαλγκίρις Βίλνιους (δύο γκολ ο Τραορέ).

Το ίδιο ισχύει και για την Φενέρμπαχτσε, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει στην Τουρκία με 1-0 από την Τβέντε κατάφερε με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος να πετύχει τέσσερα γκολ σε διάστημα 33 λεπτών (δύο ο Καχβετσί) και να διαλύσει τους Ολλανδούς με 5-1.

Με χατ τρικ του Ζάχαβι, η Μακάμπι ουσιαστικά «τελείωσε τη δουλειά» από το πρώτο ματς απέναντι στην Τσέλιε (4-1), ενώ μίνι έκπληξη έγινε στην «Αλιάνζ» της Βιέννης, όπου η Ραπίντ με το γκολ-πέναλτι του Γκρουλ στο 35΄ επιβλήθηκε με 1-0 της φιναλίστ του προγηγούμενου τελικού, Φιορεντίνα.

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» άφησαν Λέφσκι Σόφιας και Αϊντραχτ μετά το μεταξύ τους 1-1 στη βουλγαρική πρωτεύουσα. Το «βαρύ πυροβολικό» της γερμανικής ομάδας, Κόλο Μουανί, άνοιξε το σκορ στο 6΄ , ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90’+5 με τον Φαντιγκά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy