ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Η χρονιά απαιτεί υπομονή. Τέλος στην μουρμούρα, τέλος στις διχόνοιες, είμαστε όλοι εκεί για την Α.Ε.Λ”

Επίσημη ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΛ

Aνακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Οι οργανωμένοι καλούν άπαντες να συστρατευτούν και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, ενώ αφήνουν αιχμές σε ΚΟΠ και Ανδρέα Σοφοκλέους.

Αναλυτικά:

Αρχικά, μέσω της παρούσας ανακοίνωσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες, για ακόμη μια φορά, στον τεράστιο κόσμο της Α.Ε.Λ για την απίστευτη στήριξη που έδειξε και φέτος προς τον Σύνδεσμο, με τις εγγραφές μελών. Οι εγγραφές έλαβαν τέλος σήμερα και ο αριθμός των μελών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η φετινή χρονιά θα μας βρει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΕΤΟΙΜΟΥΣ να αντιμετωπίσουμε τους πάντες και τα πάντα.

Η χρονιά που ξεκινάει επισήμως την Δευτέρα, είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι μία από τις δυσκολότερες των τελευταίων χρόνων, καθώς η Α.Ε.Λ μας βάλλεται από εχθρούς και “φίλους”.

Η ομοσπονδία έχει δείξει τις προθέσεις της εξ’ αρχής και με τον καθορισμό του παιχνιδιού – 1η αγωνιστική, Δευτέρα στην Περιστερώνα(!) – αλλά και με τα διάφορα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα παρασκηνιακά και μαρτυρούν μία αδικαιολόγητη ασέβεια προς το Σωματείο μας. Σωματείο το οποίο να τους υπενθυμίσουμε ότι ήταν εξ’ αυτών που ίδρυσαν το 1934 τον θεσμό που εκπροσωπούν αυτοί οι “κύριοι” σήμερα και γι’ αυτό οφείλουν να μας αντιμετωπίζουν με τον απαραίτητο σεβασμό και ίσα με τους υπόλοιπους.

Απ’ την άλλη μεριά έχουμε τον τέως πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος να διατηρεί μια εκδικητική στάση εις βάρος του Σωματείο μας, αρνούμενος να πληρώσει τα χρέη τα οποία ο ίδιος δημιούργησε, δυσκολεύοντας περαιτέρω το ήδη δύσκολο έργο της παρούσας διοίκησης.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα μπροστά μας, καθίσταται ως ιστορικό χρέος, φέτος, περισσότερο από ποτέ, να είμαστε μια γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς που προσπαθούν να βλάψουν την Α.Ε.Λ μας.

Η χρονιά απαιτεί υπομονή. Τέλος στην μουρμούρα, τέλος στις διχόνοιες, είμαστε όλοι εκεί για την Α.Ε.Λ και στο γήπεδο το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν οι καφενέδες της πόλης, για προπονητικές αναλύσεις, κουτσομπολιά κ.ο.κ Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα, με αυτοσυγκράτηση, και με όπλο την φωνή και τον παλμό μας, σπρώχνοντας τους αθλητές της Α.Ε.Λ κάθε βδομάδα προς την νίκη.

Άστε τους άλλους να μας έχουν γραμμένους, να μας λένε απένταρους και να μας αντιμετωπίζουν ως παρακατιανούς. Εάν όλοι είμαστε στην θέση μας, ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ και ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ τότε κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ

ΥΓ: Για το φούτσαλ θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

ΥΓ2: Οι εκδρομικοί χώροι σε Τρόοδος και Πλατάνια είναι υπό γαλαζοκίτρινη κατάληψη. Άπαντες οφείλουμε όπως πράτταμε ανέκαθεν να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό προς την φύση. Πρέπει οι εκδρομικοί χώροι να μείνουν καθαροί όπως τους βρήκαμε. ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy