Ήταν γήπεδο ο Άντος…(pic)

Στην κρκίδα βρέθηκε ο Αυστριακός τερματοφύλακας του Απόλλωνα που φεύγει για δανεισμό σε άλλη ομάδα είτε του εξωτερικού, είτε της Κύπρου

Στην κερκίδα βρέθηκε στον χθεσινό(21/8) αγώνα ο Ντάνιελ Άντος, ο 23χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας του Απόλλωνα, ο οποίος δεν υπολογίζετε στο φετινό ρόστερ της ομάδας, αφού η απόφαση που έχει παρθεί είναι πάει δανεικός σε άλλη ομάδα.

Εκτός αποστολής ο Άντος

Από την 1η Ιουλίου που η εταγραφή του έγινε γνωστή, η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για τις προθέσεις των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα. Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Άντος – Ίσως νέα μεταγραφή κίπερ.

Αποκάλυψη – Απόλλων: Προτάσεις για Άντος

Αυτό δεν άλλαξε στην πορεία και αφού μετά από καιρό βρέθηκε ο Ολλανδός Λέουβενμπεργκ που χθες ήταν βασικός ο Άντος φεύγει. Για το που πάει έγιναν κάποιες  σκέψεις αλλά οι επόμενες μέρες θα φέρουν αποτέλεσμα αν είναι στην Κύπρο ή εξωτερικό.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ήταν χθες στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας μας τον έπιασε να συνομιλεί με φίλο του Απόλλωνα και να του εξηγά ίσως γιατί είναι εκτός αποστολής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy