Ο Ουατάρου Έντο στη Λίβερπουλ για 4 χρόνια

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε σήμερα (18/8) ότι απέκτησε τον Ουατάρου Έντο από τη Στουτγκάρδη έναντι περίπου 16,2 εκατομμυρίων λιρών (19 εκατ. ευρώ), με τον Ιάπωνα μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «κόκκινοι» στράφηκαν στον 30χρονο διεθνή, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τους Μόισες Καϊσέδο και Ρομέο Λάβια, οι οποίοι κατέληξαν στην Τσέλσι. Ο Έντο μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, αλλά αποκτήθηκε κυρίως για να παίζει ως αμυντικός μέσος.

Η απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Ιαπωνίας, ο οποίος ήταν αρχηγός και στη Στουτγκάρδη, ακολουθεί τις αποχωρήσεις των (μέσων) Φαμπίνιο, Τζόρνταν Χέντερσον, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι. Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη προχωρήσει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τους νεοαποκτηθέντες Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντόμινικ Σομποσλάι να συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (13/8) με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy