“Την επόμενη φορά θα είμαστε πιο σοφοί – Πολύ καλή ομάδα με αρκετές εμπειρίες η Σλόβαν, θα το παλέψουμε όσο μπορούμε”

Ραδιοφωνικέςδηλώσεις από τον πρόεδρο του Σωματείου του Άρη

Ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Χρίστο Παπακώστα για όλα τα θέματα που αφορούν τους «πράσινους» της Λεμεσού.

Για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και για το πρωτάθλημα: «Την επόμενη φορά θα είμαστε πιο σοφοί. Δεν υπάρχει καμιά ομάδα που δεν θέλει να κάνει το Back to Back. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο και έχουμε αποδείξει πως έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν ακόμη 1-2 προσθήκες. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας»

Για την ανανέωση με Γκομίς: «Νιώθει και ο ίδιος πάρα πολύ καλά στον Άρη και στη Λεμεσό, όπως και όλοι όσοι ανανέωσαν. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά και η επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα. Έχουν τα πάντα που μπορεί να τους παρέχει μια ομάδα ευρωπαϊκών πρότυπων.

Για την περίπτωση Κακόριν: «Επιθυμούσαμε και επιθυμούμε να έρθει. Αν δεν έρθει θα έρθει άλλος εξίσου καλός, αν όχι και καλύτερος από τον Κακόριν. Ο Κακόριν έφερνε μια ηρεμία στην ομάδα, είναι προσωπικότητα. Δεν έχει κλείσει ακόμη η πόρτα, όμως αν τον είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια θα μας βοηθούσε αρκετά. Στη λίστα υπάρχουν παίκτες του βεληνεκούς Κακόριν, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Άρης. Ξέρουμε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση στον συγκεκριμένο τομέα. Αν δοθεί η ευκαιρία στον Κακόριν να αγωνιστεί στη Φιορεντίνα, θα αγωνιστεί εκεί. Είναι θέμα της ίδιας της ομάδας. Αν δεν τον κρατήσει, σίγουρα ο ίδιος έχει πει ότι θα ήθελε να επιστρέψει».

Για την Σλόβαν: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με αρκετές εμπειρίες. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε».

Για τις ακαδημίες: «Σκοπός μας στο άμεσο μέλλον είναι να βρούμε τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσουμε ένα μέρος των ακαδημιών γιατί έχουμε μεγαλώσει αρκετά. Έχουμε γήπεδα, αλλά δεν είναι αρκετά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy