«Η κροατική αστυνομία σταμάτησε στο αεροδρόμιο 4 Άγγλους που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ»

Μπλόκο σε τέσσερις Άγγλους, οι οποίοι είχαν εισιτήρια του αγώνα με τη Ντινάμο και δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ έκανε η αστυνομία στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα.

Παρουσία ατόμων που δήλωσαν οπαδοί της ΑΕΚ στο «Μάξιμιρ» φέρεται να εμπόδισε η κροατική αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «sportske novosti», οι Αρχές σταμάτησαν στο αεροδρόμιο «Franjo Tudman» τέσσερις Άγγλους υπηκόους.

Κατά την ίδια πηγή λοιπόν, οι συγκεκριμένοι είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και σε ερώτηση που δέχθηκαν γιατί πάνε να το παρακολουθήσουν, απάντησαν ότι είναι φίλοι της «Ένωσης».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ντινάμο είχε αποκλείσει την αγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σερβία και Γερμανία, βάσει πληροφοριών ότι υπάρχουν σε αυτές τις χώρες οπαδοί, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της ΑΕΚ.

Οι συγκεκριμένοι ωστόσο παρουσιάζονται να τα έκλεισαν από την Αγγλία, με τα ονόματά τους όμως να προωθούνται στα σύνορα και την αστυνομία να τους περιμένει στο αεροδρόμιο.

Ενδεικτική, δε, του συναγερμού για το αποψινό παιχνίδι είναι η μαρτυρία υπαλλήλου του αεροδρομίου που φιλοξενεί η ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία τέτοια μέτρα ασφαλείας δεν υπήρχαν στο Ζάγκρεμπ, ούτε όταν βρέθηκε εκεί ο Πάπας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy