Η ιδιαιτερότητα της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου…

Τα συν και τα πλην για τις ομάδες αλλά και τους ποδοσφαιριστές

Την ιδιαιτερότητα της παράτασης μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου έχει η φετινή μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες μας, κάτι που αρκετούς τους βολεύει.

Μέχρι λοιπόν την ημεομήνια λήξης της έχουν τον χρόνο οι ομάδες να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους και να βρουν τους 17 ξένους και κοινοτικούς που θα τα απαρτίζουν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν δηλωθούν ρόστερ πριν την πρώτη αγωνιστική που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή(18/8), αυτά μπορεί να αλλάξουν με αλλαγές ποδοσφαιριστών. Θα μπορούν να γίνουν ακόμα και 17 αλλαγές, πολύ ακραίο βέβαια.

Αναλυτικά αν ένας ποδοσφαιριστής αγωνιστεί μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου μπορεί να διαγραφεί και να μπει άλλος στη θέση του. Αν θέλει να πάρει μεταγραφή μπορεί να το κάνει για ακόμα μια φορά, δηλαδή δύο φορές στο εγχώριο πρωτάθλημα και μπορει και τρίτη φορά στο εξωτερικό και απρόλο που αγωνίστηκε.

Συμπερασματικά αν κάποιος ποδοσφαιριστής αγωνιστεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αν η ομάδα του θελήσει να τον διαγράψει μπορεί να το κάνει και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη Κυπριακή ομάδα. Βέβαια αν σύμβει και το σπάνιο να παίξει σε δύο Κυπριακές ομάδες πριν να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος θα μπορεί και τρίτη μεταγραφή παρόλο που αγωνίστηκε, σε ομάδα του εξωτερικού μόνο!

Οι ομάδες λοιπόν έχουν την ευχέρεια να διορθώσουν πράγματα αφού δουν τις πρώτες αγωνιστικές και να τα διορθώσουν, με το αζημείωτο βέβαια αφού προυποθέτει αποζημειώσεις και συζητήσεις για να βρεθεί η “χρυσή τομή” λύσης του συμβολαίου. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις δανεισμών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy