Νέα σοκαριστικά video: Η δολοφονική καταδίωξη στον Μιχάλη, οι ροπαλιές και η στιγμή της κατάρρευσης

Αποκαλυπτικά video φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ από τη δολοφονική καταδίωξη στον Μιχάλη Κατσούρη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας.

Video ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται στις 23:05 η καταδίωξη στον φίλο της ΑΕΚ (που φοράει κράνος και γάντια) και οι ροπαλιές που δέχθηκε, ενώ στο επόμενο video, είναι η στιγμή που ο Μιχάλης Κατσούρης καταλαβαίνει ότι έχει ματώσει έπειτα από το πλήγμα που δέχθηκε από μαχαίρι. Βγάζει το κράνος του και κοιτά το αριστερό του χέρι, διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων και κάνει την εμφάνισή του στο περίπτερο δίπλα από την εκκλησία. Σκύβει και προσπαθεί να κρυφτεί μπροστά σε ψυγείο με παγωτά. Λίγο μετά (23:18) καταρρέει και όσοι είναι τριγύρω του καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύει η ζωή του. Στις 23:31 φτάνει το ασθενοφόρο, αλλά έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Δείτε εδώ τα videos

sport-fm.gr – ΣΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy