Κροατικό Μέσο: «Η ΑΕΚ αρνήθηκε το κοινό δείπνο με την Ντινάμο, δεν θέλει καμία επαφή»

Σύμφωνα με Μέσο της Κροατίας, η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόσκληση της Ντινάμο για το καθιερωμένο κοινό δείπνο πριν τους αγώνες, καθώς δεν θέλει καμία επαφή με τους «μπλε».

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται η ένταση μεταξύ ΑΕΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά τα αιματηρά επεισόδια έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη.

Με τις απολογίες των συλληφθέντων να συνεχίζονται και 70 από αυτούς να έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι, η κατάσταση κάθε άλλο παρά έχει αποκλιμακωθεί. Στην Κροατία, η είδηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι πως η ΑΕΚ να παραβρεθεί στο γεύμα που είθισται να δίνει ο γηπεδούχος στα ευρωπαϊκά ματς, πριν τον αγώνα του Ζάγκρεμπ (15/8).

Συγκεκριμένα, το «sportske.jutarnji.hr» αναφέρει πως η Ένωση ξεκάθαρα δεν θέλει καμία επαφή με τον κροατικό σύλλογο, και αρνήθηκε την πρόταση για κοινό δείπνο, κάτι που οι Κροάτες ερμηνεύουν ως πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ και προάγγελο αφιλοξενίας στην Αθήνα.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Η Ντιναμό, όπως κάνει με όλους τους Ευρωπαίους καλεσμένους της όλα αυτά τα χρόνια, κάλεσε την αποστολή της πρωταθλήτριας Ελλάδας σε κοινό δείπνο. Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι απορρίπτει την πρόσκληση της Ντιναμό! Οι Έλληνες δεν θέλουν να καθίσουν με τη Ντιναμό στο ίδιο τραπέζι.

Όλα ξεκάθαρα λοιπόν, η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες επαφές με τον σύλλογο πέρα ??από τις επίσημες, απαραίτητες για τη διοργάνωση του αγώνα. Μια τέτοια κίνηση του ελληνικού συλλόγου είναι στην πραγματικότητα μια νέα πίεση για τον σύλλογο του Ζάγκρεμπ, πιθανότατα και μια ανακοίνωση για το πώς θα αντιμετωπίζεται η Ντιναμό στην Αθήνα. Σε απάντηση, οι «μπλε» προφανώς περιμένουν πραγματική κόλαση όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και αφιλοξενία σε κάθε βήμα».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy