Ένας τραυματίας και μία σύλληψη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μπράγκα-Φαμαλικάο

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς στις εξέδρες λίγο πριν το φινάλε του αγώνα της Μπράγκα με τη Φαμαλικάο, συμπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φίλαθλος.

Η πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος αμαυρώθηκε από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπράγκα και τη Φαμαλικάο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της Liga Portugal για τη σεζόν 2023/24.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών είχαν έντονο διαπληκτισμό στην κερκίδα που βρίσκεται κοντά στον πάγκο των γηπεδούχων. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και υπήρξαν βίαια επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους, προτού επέμβει η αστυνομία και ηρεμήσει τα πνεύματα.

Από το σκηνικό… χάους, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τις Αρχές να προχωρούν λίγο αργότερα στη σύλληψη ενός οπαδού που φαίνεται να είναι υπέυθυνος για τον τραυματισμό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy