Φιλική ήττα από τη Νάπολι

Με γκολ των Οσιμέν και Σιμεόνε η Νάπολι επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα

Αρκετά καλή παρουσία για τον Απόλλωνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μεσοαμυντικά, κόντρα στη Νάπολι. Δέχθηκε την ήττα με 2-0 με γκολ των Οσιμέν και Σιμεόνε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0 με τους ” γαλάζιους’ να είναι αρκετά καλοί μεσοαμυντικά, ενώ η Νάπολι είχε την υπεροχή που ήταν όμως φλύαρη. Κάποια σουτ πήγαν έξω ενώ σε άλλα ο Άντος δήλωσε παρόντας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Νάπολι μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Οσιμέν, φάση που ελέγχεται αν ήταν οφσάιντ. Μετά και το γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας έκανε μαζεμένες 4 αλλαγές.

Στο 71′ ο Σιμεόνε βρέθηκε μόνος πίσω από την άμυνα του Απόλλωνα και πλάσαρε εύστοχα τον Δημητριου κάνοντας το 2-0 για τους Ιταλούς.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι με τη Νάπολι να κερδίζει με 2-0 τον Απόλλωνα. Αξιοσημείωτο η πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή του Σαγκάλ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή των ” γαλάζιων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy