«Είμαι απογοητευμένος από εκείνον», δηλώνει πατέρας εκ των Κροατών συλληφθέντων

Την αγωνία του για την τύχη του γιου του, μετά τα περαστικά στην Ελλάδα και την επίθεση των οπαδών της Ντινάμο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέφρασε πατέρας εκ των Κροατών συλληφθέντων σε κροατικό κανάλι.

Πατέρας εκ των Κροατών συλληφθέντων, μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή, μίλησε σε τοπικό κανάλι και εξέφρασε την αγωνία του για την τύχη του παιδιού του, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Τη Δευτέρα βράδυ μπήκα σε ιστοσελίδες (όπου ενημερώθηκα για τα γεγονότα στην Αθήνα) και αμέσως του έστειλα μήνυα. “Είσαι εκεί, υπάρχει πρόβλημα”; Κατάφερε να μου γράψει, πως είναι πέντε άτομα και δεν βρίσκεται σε εκείνο το σημείο. Μετά από αυτό, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο και δεν υπάρχει σήμα μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά.

«Ήξερα ότι ήταν επικίνδυνο, αλλά νόμιζα ότι είχαν μυαλό στο κεφάλι τους, ότι θα απέφευγαν τέτοιες καταστάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καμία επαφή. Τα παιδιά αυτά αμφιβάλλω ότι ξέρουν ποια είναι τα δικαιώματά τους. Προσεύχομαι στον Θεό να τηλεφωνήσει, να έρθουν σε επαφή με την πρεσβεία μας στην Αθήνα, ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Κροάτη οπαδού υπογράμμισε: «Ας τους χαρακτηρίσουν χούλιγκαν και δεν ξέρω τι, αλλά είναι Κροάτες πολίτες. Λοιπόν, ας τους φέρουν πίσω, ας κάνουν ό,τι χρειάζεται, αλλά αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η ιδιότητά τους εκεί».

Και τόνισε πως «Είμαι άρρωστος και νιώθω ανίσχυρος. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κάποιος πρέπει να φροντίσει να επιστρέψουν στην Κροατία και να αναλάβουν οι τοπικές αρχές τα υπόλοιπα».

Καταλήγοντας, ο ανήσυχος γονιός δήλωσε: «Δεν με νοιάζει. Είναι χαζό, δεν το περίμενε κανείς αυτό, και είμαι απογοητευμένος. Το εμπιστεύτηκα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για εκείνον, αρκεί να τελειώσει σωστά. Δεν δικαιολογώ τίποτα, αλλά ελπίζω να επιστρέψει και θα είμαι εδώ για εκείνον».

SPORT-FM.GR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy