Έφερε Ολλανδό επιθετικό – Πιθανή αποχώρηση Μιλιτσεάνου

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Καρμιώτισσα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ομάδα της Καρμιώτισσας έφερε στην Κύπρο Ολλανδό επιθετικό για να συζητήσει μαζί του και να πέσουν οι υπογραφές συνεργασίας.

Οι επόμενες ώρες θα είναι σημαντικές για την ομάδα των Πολεμιδιών, αφού αναμένεται και αποχώρηση από το ήδη υπάρχον ρόστερ με τον Μολδαβό επιθετικό, Νικολάε Μιλιτσεάνου να είναι στην πόρτα εξόδου της ομάδας. Όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό(10/8) μας άρθρο, παρελθόν αποτελεί και ο Munir El Allouchi, (Αποχώρησε ο Ελ Αλουχί), ενώ στα “πορτοκαλί” ντύθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς(Έβαλε και επίσημα τα πορτοκαλί…)

Σε μια άλλη εξέλιξη πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Άντριτς Νεοφύτου κάτι που ίσως του στερήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Παρασκευή(18/8). Φιλικό με την ομάδα της ΑΕΖ θα δώσει αύριο(12/8) στις 18:00 στην Παρεκκλησιά η Καρμιώτισσα, ένα φιλικό που θα είναι και το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy