UEFA: Στις 19/8 (21:45) ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Επαναπρογραμματίστηκαν οι αγώνες ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αγώνας ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί απόψε (8/8), αλλά αναβλήθηκε μετά τα αιματηρά επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος ξεψύχησε λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου με ώρα έναρξης στις 21:45.

«Ο επαναπρογραμματισμένος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, με έναρξη στις 20:45 (21:45 τοπική ώρα)» αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA.

Όπως είναι γνωστό, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 15 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ (σ.σ: ήταν αρχικά προγραμματισμένο να είναι η ρεβάνς), με ώρα έναρξης στις 21:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ημέρες και ώρες των αγώνων με την ΑΕΚ είχε ενημερώσει νωρίτερα με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην twitter) η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy