Τελευταία προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για Σίλβα

Ενόψει της επικείμενης απώλειας του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος εντός των ημερών αναμένεται να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν την τελευταία τους προσφορά για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί προτεραιότητα για τους «μπλαουγκράνα» και προσπαθούν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να αποκτήσουν τον διεθνή άσο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», η τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα, αφορά σε δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική αγορά στο τέλος της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ελπίζει ότι ο παίκτης και ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, θα καταφέρουν να ασκήσουν πίεση στους πρωταθλητές Αγγλίας. Μάλιστα, η «Mundo Deportivo» διευκρινίζει, ότι οι Καταλανοί είναι βέβαιοι γι’ αυτό, δεδομένου ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε δεσμευθεί πέρυσι, να αφήσει τον Σίλβα να φύγει, σε περίπτωση μίας καλής προσφοράς.

Ωστόσο, η «Sport» προσθέτει ότι εάν αυτή η πρόταση απορριφθεί από τους «Πολίτες», δεν αποκλείεται ο ισπανικός σύλλογος να προχωρήσει σε «κανονική» μεταγραφή του Σίλβα, δαπανώντας μέχρι 65 εκατομμύρια ευρώ, για τον Πορτογάλο, ο οποίος σε 55 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε επτά γκολ και «μοίρασε» οκτώ ασίστ, στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy