Στο χειρουργείο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, χάνει την πρεμιέρα της Premier League

Ο τραυματισμός στο γόνατο που κράτησε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς εκτός την περασμένη σεζόν, τον οδήγησε τελικά στην πόρτα του χειρουργείου.

Ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς μετά τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Μονακό για το Emirates Cup«Ο διεθνής Βραζιλιάνος χειρουργήθηκε στο γόνατο όπου ένιωσε μια ενόχληση και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες», ανέφερε σχετικά. «Είναι μεγάλο πλήγμα για ‘μας γιατί ήταν στα καλύτερα του, ειδικά με τον τρόπο που έπαιξε με την Μπαρτσελόνα στο 5-3», συμπλήρωσε ο 41χρονος τεχνικός.

Το ίδιο πρόβλημα είχε κρατήσει τον Ζεσούς μακριά από την αγωνιστική δράση για 15 ματς την προηγούμενη σεζόν ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του από το πρώτο ματς της Premier League με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 12 του μήνα. Προηγουμένως, οι κανονιέρηδες αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Σίτι για το FA Community Shield στις 6 Αυγούστου στο Wembley.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy