Πλουτής: “Προτάθηκε ο Χεντί, θα πάρει ποσοστό μεταπώλησης η ΑΕΛ από Μάε αλλά μην φανταστείτε ότι είναι τόσο μεγάλο”

Σημερινές(3/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(3/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

«Την Κυριακή η ομάδα επιστρέφει στην Κύπρο, ολοκληρώνει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Νιώθουμε πολύ καλά για τη δουλειά που έγινε εδώ στο Πράβετς, ήταν πολύ καλές οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες. Δώσαμε τρία φιλικά παιχνίδια, ο προπονητής είχε χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες. Φυσικά έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Νιώθουμε ότι έγινε καλή δουλειά και η ομάδα ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για το τελευταίο φιλικό που δεν σκόραρε η ομάδα: «Η ομάδα ήταν καλή, μείναμε ικανοποιημένοι από την παρουσία και με τη Νέα Σαλαμίνα το ίδιο. Χθες κάναμε αρκετές ευκαιρίες, η ομάδα είναι δημιουργική και αυτό είναι θετικό. Θα έρθουν και τα γκολ όταν η ομάδα θα δέσει περισσότερο. Γενικότερα από την εικόνα, από τη δουλειά που γίνεται νιώθουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε ικανοποιημένοι, έχουμε χρόνο μπροστά μας για να βελτιώσουμε ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Τσούκα και τον Μαρς: «Πήραν χρόνο συμμετοχής όπως και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως και από παίκτες που ήταν πέρσι στην ομάδα και να δείχνουν θετικά στοιχεία. Δημιουργείται μια εντελώς διαφορετική νέα ομάδα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες από πέρσι. Θα δούμε μια εντελώς διαφορετική ΑΕΛ φέτος. Θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή στην επίθεση για να ενισχυθούμε περισσότερο».

Για τον Χέντι: «Προτάθηκε εδώ και λίγο καιρό, αξιολογήθηκε όμως δεν είναι προτεραιότητα. Αξιολογούνται παίκτες για την επίθεση, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο τώρα. Η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να βιαστεί και θα κάνει την καλύτερη επιλογή».

Για τον Μαέ και τα λεφτά που θα πάρει η ΑΕΛ: «Υπήρξε ποσοστό μεταπώλησης, θα πάρει ένα ποσό η ομάδα, όμως μην φανταστείτε ότι είναι μεγάλο το ποσό σε σχέση με αυτά που γράφονται στον Τύπο. Είναι εντελώς διαφορετικά τα νούμερα που βλέπουμε».

Για τα επόμενα φιλικά: «Θα ανακοινώσουμε δύο φιλικά, πρόβα τζενεράλε με την Ανόρθωση στις 12 του μήνα και θα δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι με την ΑΠΕΑ για να πάρουν χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές χρόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θα γίνει στις 9 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο γήπεδο μας».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, περιμένουμε να αυξηθεί και άλλο ο αριθμός. Όμως ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, πρέπει να καταλάβουμε και τι έγινε φέτος, ήταν μια μετάβαση, έγιναν αρκετά πράγματα, μειώσεις συμβολαίων, μετάβαση στη νέα διοίκηση και γενικότερα έγιναν αρκετές αλλαγές. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι θα είναι μια καλή χρονιά για την ΑΕΛ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy