ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Φιλικό, επίσημο, Ευρωπαϊκό, εγχώριο, ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΘΡΥΛΟΣ και την Κυριακή ξαναπαίρνουμε την δόση μας”

Ανακοίωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα σχετικά με το φιλικό παιχνίδι την ερχομένη Κυριακή(6/8) που δίνουν οι “γαλάζιοι”.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Φιλικό, επίσημο, Ευρωπαϊκό, εγχώριο, ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΘΡΥΛΟΣ και την Κυριακή ξαναπαίρνουμε την δόση μας!
Το πρώτο ξεμούδιασμα γίνεται από τις 15:00 στον σύνδεσμο, όπου βράζουμε λαρύγγια, κάνουμε κεφάλι και στις 18:30 αναχωρούμε μαζικά για το γήπεδο..
Με την άφιξη μας στο γήπεδο, παίρνουμε την θέση μας στο πέταλο και παρτάρουμε για 90 λεπτά! Με μυαλά τρελαμένα, εκστασιασμένοι ξανατραγουδούμε για τον ΘΡΥΛΟ μας, δείχνουμε σε όλους τους νέους παίχτες και θυμίζουμε στους παλιούς που βρίσκονται, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την έναρξη της επίσημης περιόδου, πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι ο κόσμος του!
ΥΓ. Υπενθυμίζουμε επίσης για το αυριανό πάρτι του συνδέσμου μας με live μουσική που ξεκινάει στις 21:00.. Όλοι παρών για να τα πιούμε και για τον ΘΡΥΛΟ να φτιαχτούμε!
ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy