Οριστικό: Δεν παίρνουν εισιτήρια οι φιλοξενούμενοι στα ματς της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Όπως και στην περίπτωση των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, η UEFA ενημέρωσε ΑΕΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ότι δεν θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους στα εκτός έδρας ματς.

«Φρένο» στην μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ και της Ντινάμο στην Αθήνα έβαλε η UEFA.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Κετσετζόγλου, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μετά και το πρώτο στοπ στα ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, ενημέρωσε την «Ένωση» αλλά και την κροατική ομάδα ότι δεν θα πάρουν εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς των ομάδων τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Όπως στην πρώτη περίπτωση, έτσι και σε αυτή, πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη, λόγω των αδελφικών σχέσεων ανάμεσα στους φίλους των Γάλλων με εκείνων της ΑΕΚ, η οποία το ίδιο διάστημα θα κοντράρεται με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Με τους Κροάτες έχουν αδελφικές σχέσεις εκείνοι του «τριφυλλιού».

Θυμίζουμε ότι η πιθανότερη ημερομηνίες διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης στην «OPAP Arena» είναι η 8η Αυγούστου στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy