«Συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε οκτώ ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο στην Αθήνα»

Ουκρανός δημοσιογράφος αναφέρει πως οκτώ παίκτες της Ντνίπρο παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Απρόοπτο ενόψει Παναθηναϊκού στην Ντνίπρο, σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο, που αναφέρει πως 15 μέλη της ομάδας, οκτώ εκ των οποίων ποδοσφαιριστές, παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης το βράδυ πριν τον αγώνα κατά τη διαμονή τους σε αθηναϊκό ξενοδοχείο!

Συγκεκριμένα, ο Βολόντιμιρ Ζβέροφ υποστηρίζει πως «η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη», ενώ είπε πως συμπτώματα παρουσίασαν και στελέχη των Ουκρανών που δεν δείπνησαν μαζί με την αποστολή αλλά έφαγαν μόνο μπανάνες και ήπιαν νερό.

Στο ρεπορτάζ διαβάζει κανείς επίσης πως στην Ντνίπρο υπάρχει δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή άργησε μισή ώρα – και αντί να πάρει δρόμο απευθείας για το ξενοδοχείο, έκανε… άσκοπες βόλτες.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μπορεί να βρει κανείς λεπτομέρειες για το περιστατικό με το πούλμαν, με τους Ουκρανούς να ισχυρίζονται πως «μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy