Ευχάριστα ακούστηκε η μεταγραφή Μαέ, πρόβλημα με το ποσοστό μεταπώλησης

Όλοι ευελπιστούν ότι η μεταγραφή Μαέ και το ποσοστό μεταπώλησης θα πάει στο Σωματείο της ΑΕΛ που ανέλαβε και δεν θα υπάρξει θέμα αφού ήταν συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης Αντρέα Σοφοκλέους

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ΑΕΛ με τη μεταγραφή του Ράϊαν Μαέ στην Στόουκ από την Φερενστβάρος.

Σύμφωνα με τα δημοσιέυματα για την τιμή πώλησης του Μαέ, τότε οι “γαλαζοκίτρινοι” δικαιούνται ποστοστό μεταπώλησης που θα είναι περίπου κοντά στο μισό εκατομμύριο. Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι τα λεφτά αυτά θα πάνε στη νέα διοίκηση της ομάδας, που είναι το Σωματείο της ΑΕΛ ή ανήκουν στην προηγούμενη διοίκηση του Αντρέα Σοφοκλέους. Αυτό κι αν είναι ζήτημα καθώς οι οικονομικές παλιές υποχρεώσεις είναι αρκετές και τα ποσά μεγάλα που βρήκε μπροστά της η νέα προσπάθεια που γίνεται.

Ο νυν πρόεδρος της ομάδας και πρόεδρος του Σωματείου φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος, όχι από τον κόσμο της ομάδας, ήδη ξεπέρασε τα 2500 εισιτήρια διαρκείας, αλλά από τη βοήθεια κάποιων που υπόσχεθηκαν να βοηθήσουν, ενώ δεν βρίσκει αναταπόκριση και από τον πρώην διοικητικό αρχηγό της ΑΕΛ.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους δεν πρόκειται να βοηθήσει στα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε τα τελευταία χρόνια, κάτι που πλέον ειπώθηκε και επίσημα τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και με επίσημη ανακοίνωση.

Οι φίλοι της ΑΕΛ έχουν θορυβηθεί από όλα αυτά και σύμφωνα με τις πληροφορίες ετοιμάζουν ειρηνικές κινητοποιήσεις έτσι ώστε να πιέσουν και αυτοί, όσο γίνεται για να φτιάξει η κατάσταση αλλά και για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους προς τον πρώην πρόεδρο, αφού θέλουν να είναι “καθαρή” από χρέη η ΑΕΛ στη νέα εποχή!

Η προετοιμασία της ομάδας και ο προγραμματισμός συνεχίζεται απρόσκοπτα αφού οι διοικούντες θέλουν να αφήσουν έξω από όλα αυτά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy