Φιλικό με Νέα Σαλαμίνα – Σε εκκρεμότητα του Τσιμπόλα

Νέο φιλικό σήμερα για την ΑΕΛ

Νέο φιλικό σήμερα(29/7) για την ΑΕΛ, στη Βουλγαρία όπου προετοιμάζεται κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Θα είναι άλλη μία καλή ευκαιρία για τον Χρίστο Χαραλάμπους να εξάγει συμπεράσματα για το πού βρίσκεται η ομάδα του.

Αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές για να δει τον βαθμό ετοιμότητας. Στις προπονήσεις της ομάδας σσυμμετέχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο Άγγλος μέσος Τζορτζ Όουεν Μαρς, όπως επίσης και ο Τσούκα και αναλόγως ο Χρήστος Χαραλάμπους θα δει αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Στα μεταγραφικά για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός απομένει η απόκτηση επιθετικού και εξετάζονται διάφοροι υποψήφιοι παίκτες.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η περίπτωση του Τσιμπόλα. Ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση σε ό,τι αφορά την πρόταση που του έγινε για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο σημερινός(29/7) αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 18.00 και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη Cytavision-Sport1 HD.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy