Έμπλεξε ο φλύαρος ΠΑΟΚ και όλα θα κριθούν στο Ισραήλ!

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Σβαμπ, προσπάθησε πολύ μέχρι το τέλος, αλλά έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τα άφησε όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπεϊτάρ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό του Conference League. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι με τον Σβαμπ και δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που έψαξαν από την αρχή έως το τέλος. Και παρά το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς και τον Σαμάτα και όσους επιθετικούς είχε στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν ως κορυφαίο τον γκολκίπερ της ομάδας τους με τον Σίλα να σπαταλά τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Σίλβα να αποδεικνύεται σε σωτήρα για τους Ισραηλινούς τόσο για την απόκρουση του πέναλτι όσο και για το στοπ που έβαλε στις περισσότερες προσπάθειες των γηπεδούχων. Η Μπεϊτάρ που αμύνθηκε σωστά είχε και δύο καλές στιγμές στο ματς, ένα δοκάρι στο πρώτο 45λεπτο και μια εξαιρετική φάση με τον Νικολαέσκου που έδιωξε ο Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71′ Ράφα Σοάρες), Κωνσταντέλιας (64′ Νάρεϊ), Ζίβκοβιτς (86′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον Τόμας (71′ Σαμάτα).

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy