Είπε «όχι» σε νέα πρόταση της Ναντ για τον Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

Επανήλθε με ένα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ η Ναντ για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, όμως, οι «ασπρόμαυροι» την απορρίψαν και ο 26χρονος συνεχίζει να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Αρνήθηκε μια ακόμη πρόταση της Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ο ΠΑΟΚ!

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο «δικέφαλος του Βορρά» δέχτηκε βελτιωμένη πρόταση ύψους πέντε εκατ. ευρώ από τη γαλλική ομάδα για τον 26χρονο χαφ, ωστόσο την απόρριψε και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Ναντ το προηγούμενο διάστημα είχε καταθέσει πρόταση τριών εκατ. ευρώ και είχε απορριφθεί με… συνοπτικές διαδικασίες, μιας και ο Αουγκούστο είναι μια βασική μονάδα των «ασπρόμαυρων», αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», ο Αουγκούστο δεν έχει πιέσει όσο ο Ίνγκασον για να παραχωρηθεί και η βελτιωμένη πρόταση των Γάλλων είναι ένα δεύτερο επεισόδιο στο σίριαλ, που μένει αν θα έχει συνέχεια για τον διακαή της πόθο στη μεσαία γραμμή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy