Ισόπαλο το δεύτερο με απουσίες Πίττα και Άντος

Έμεινε στο 1-1 με την AL WASL ο Απόλλωνας με γκολ του Χάμπου

Δεύτερο φιλικό για τον Απόλλωνα στη Σλοβακία κόντρα στην AL WASL με το ισόπαλο 1-1 να είναι το τελικό σκορ. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με τον Χάμπο για να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σεφέροβιτς.

Καλύτερος ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας πιο πολλές επιθετικές ενέργειες και τον τερματοφύλακα των αντιπάλων να τρεις καλές αποκρούσεις. Παρά την επιθετικότητα αλλά και το γκολ που πέτυχε με τον Χάμπο, κατάφερε να ισοφαριστεί στην πρώτη φάση που έγινε στην άμυνα του με την κεφαλιά του Σεφέροβιτς που ξεγέλασε τον Δημητρίου

Με δύο αλλαγές μπήκε ο Απόλλωνας στο δευτερο ημίχρονο, ενώ με το πέρας της μίας ώρας αγώνα είχαμε μαζεμένες αλλαγές από τον Αντόνε με τους Ντιγκινί, Ποντικό, Ψύχα, Ίλιεφ, Φιλιώτη και Σπόλιαριτς να μπαίνουν στο παιχνίδι που πλέον ήταν μοιρασμένο όσον αφορά την κατοχή. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1 αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε και δεν είδαμε πολλά πράγματα με τις αλλαγές να επηρεάζουν τον ρυθμό του αγώνα.

Έμειναν εκτός οι Πίττας και Άντος για λόγους ξεκούρασης σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση!

H αρχική εντεκάδα: Δημητρίου, Γιούρτσεβιτς(46΄Μαλεκκίδης), Σκιέλβικ, Πεϊμπέρνς(46΄Εκπολό), Νταρίκουα, Χάμπος, Πέρετζ, Κολ, Μπεσάρτ, Ντόνιο, Κρμέντσικ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy